Naiset varmistivat paikkansa ylemmässä loppusarjassa!
Julkaistu: 12.09.2021 20.37

Naiset varmistivat perjantaina paikan ylemmässä loppusarjassa, ja taistelu sarjanoususta jatkuu.

Kerttulan juuri uusitulla keinonurmella vastaan asettui aina niin rakas RaiFu. MaPS hallitsi fyysistä ja viihdyttävää peliä hienoisesti koko ajan.

Ensimmäinen puoliaika päättyi MaPSin 0-2 johdossa, kun Krista ”Kikka” Laine viimeisteli kaksi maalia.

Toisella puoliajalla Eveliina Heinonen kasvatti johdon vielä kolmeen maaliin, ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi.

Alkusarjan viimeinen peli pelataan maanantaina Harjavallassa ja naiset lähtevät hakemaan vielä kolme lisäpistettä loppusarjaan. Jatkopelien aikataulut selviävät vasta tuon pelin jälkeen.

Ottelun nostot;

Kikka, kaksi maalia!

Iida ja Maija, huikea peli taas kerran, eikä kaksikko antanut RaiFun hyökkääjille juurikaan mahdollisuuksia murtautua maalipaikoille.

Eveliina, huikea määrä duunia, useita pitkiä hienoja haastoja ja palkintona maali!

Veera, hieno nollapeli, muutama upea torjunta ja useita hienoja hyökkäyksen katkoja