Pisteet kotiin Ahvenanmaalta
Naiset EdustusJulkaistu: 22.08.2021 10.28

Pisteet kotiin Ahvenanmaalta

MaPS Naiset jatkoivat kauttaan lauantaina Ahvenanmaalla JIK:n vieraana. Liekö syynä laivan buffet, mutta ottelun alku oli täysi katastrofi, eikä MaPS saanut aikaan juuri yhtään hyvää hyökkäystä.

JIK aloitti maalinteon ottelun 3. minuutilla ja tässä kohtaa valmennus herätteli maskulaisia kohtuu kovasanaisesti. Palaute meni perille ja pikkuhiljaa päästiin peliin kiinni paremmin ja paremmin. 10. minuutin kohdalla maskulaisista pallon toimitti maaliin Lotta Niittyvaara, kauden avausmaalillaan.


Seuraava maali tehtiin taas Maskun verkkoon 18. minuutilla. Tästä alkoi maskulaisten peli sujumaan, ja kentällä alkoi Viivi Lehtonen-show. Viivi toimitti pallon JIK-maaliin neljästi. Välissä tosin JIK tasoitti vielä 3-3:een. Kaksi viimeistä maalia Viivi teki 80. ja 88. minuuteilla.

Lopputuloksena siis 3-5 voitto maskulaisille!


Ottelun nostot;

Puolustus:

Maija loukkasi jalkansa jo ottelun alussa, eikä pystynyt enää pelaamaan. Heidi oli mukana puolikuntoisena, mutta pakon sanelemana pelasi kuitenkin lähes 80 minuuttia ja todella väkevästi. Jenna oli ajoittain täysin loppu JIK:n isojen ja nopeiden kärkien kanssa, mutta hoiti tonttinsa esimerkillisesti. Helena piti taas huolen omasta laidastaan ja oli oma itsensä päästen saarelaisten ihon alle ajoittain toden teolla. Iida pelasi varmasti kauden parhaan ottelunsa ollen koko ajan oikeassa paikassa puolustuksen viimeisenä lukkona!

Keskikentän keskusta:

Lotta pelasi ottelun läpi upeasti taistellen ja raastaen. Tuloksena kauden avausmaali ja valmennuksen kirjoissa todella isot plussat!

Viivi, alkuun hukassa, mutta lämmettyään onnistui upeilla laukauksilla tekemään joukkueelle todella tärkeät maalit!


Fanijoukko;

Joukkueen puolesta suurkiitos paikalla olleille MaPS -faneille kannustuksesta ja tsempistä! Jaksoivat vielä käydä moikkaamassa joukkuetta ottelun jälkeen, kun joukkue oli palautumassa pizzan merkeissä.


Keskiviikkona jatketaan taas kotikentällä klo19.00, kun vastaan asettuu sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva PiPS. Tervetuloa kannustamaan!