Lomake sulkeutuu 23.04.2021 23.59

Maskun Palloseuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 24.4.2021 klo 17.30 alkaen etänä Teamsin välityksellä. Esillä sääntömääräiset asiat (https://www.maskunpalloseura.fi/seura/598/saannot).

• Avataan kokous
  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa.
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
  • Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet.
  • Esitetään vahvistettavaksi hallituksen laatima toiminta- ja tilikertomus ja esitetään toiminnantarkastajan/tilitarkastajan antama lausunto.
  • Päätetään edellisen tilikauden tilipäätöksen vahvistamisesta.
  • Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä tili- ja vastuuvelvollisille.
  • Käsitellään hallituksen esittämät tai jäsenten 10§ mukaisesti esille tuomat asiat.
  • Käsitellään muut mahdolliset asiat.
  • Päätetään kokous

Kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki 15-vuotta täyttäneet jäsenmaksunsa maksaneet seuran jäsenet. Pelaajien jäsenmaksu sisältyy pelaajan seuramaksuun ja toimihenkilöistä kauden alussa nimetyt valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat ja rahastonhoitajat ovat automaattisesti jäseniä. Muut toimihenkilöt, pelaajien vanhemmat ja muut maskulaisen jalkapallon tukemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseníksi. Liittymällä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan!

Jäseneksi pääset liittymään osoitteessa:

Tervetuloa!

Mikäli samassa perheessä useampi lapsi pelaa Maskun Palloseurassa, on nuoremman lapsen / nuorimpien lasten seuramaksuista mahdollista anoa 15% sisaralennus.

Kun pelaaja lopettaa seurassa, tulee hänen/huoltajan ilmoittaa asiasta omalle joukkueenjohtajalleen. Lisäksi pelaajan/huoltajan tulee ilmoittaa kirjallisesti lopettamispäätöksestään seuralle tällä lomakkeella. Lopettavalta tai toiseen seuraan siirtyvältä pelaajalta laskutetaan vielä maksut sen kuun osalta, jolloin lopettamisilmoitus on tullut seuralle.

Lomakkeen täyttämällä vahvistaa oman eroamisensa seurasta, jolloin toiminnanjohtaja saa laskutusta varten tiedon tarkasta lopettamispäivästä. Samalla saamme seurana tietoa siitä, miksi pelaaja on lopettanut ja voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Siksi rehellinen palaute toiminnastamme on meille ensiarvoisen tärkeää, etenkin jos jokin on mennyt pieleen. Toisaalta myös positiivinen palaute auttaa näkemään mitä on tehty erityisen hyvin.

Tämä kysely on siis tarkoitettu pelaajille ja heidän vanhemmilleen, jotka syystä tai toisesta jäävät pois MaPS:n toiminnasta. Haluamme selvittää lopettamisen syitä, jotta voimme parantaa toimintaamme. Perustelethan siis vastauksesi mahdollisimman tarkasti!

Kyselyn vastaukset käsitellään anonyyminä luottamuksellisesti johtokunnassa. Mikäli kuitenkin haluat, että sinuun ollaan yhteyksissä kyselyn tiimoilta, jätä yhteydenottopyyntö alimpaan, "muut terveiset" -kohtaan.

Liity MaPSin jäseneksi!

Pelaajien jäsenmaksu sisältyy pelaajan seuramaksuun ja toimihenkilöistä johtokunnan vahvistamat valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat ja rahastonhoitajat ovat automaattisesti MaPS:n jäseniä. Muut toimihenkilöt, pelaajien vanhemmat ja muut maskulaisen jalkapallon tukemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseníksi. Liittymällä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan!

Halutessasi liittyä jäseneksi, täytä jäsentietolomake klikkaamalla alta "siirry vastaamaan". Jäsenmaksu maksetaan lomakkeen täytön yhteydessä checkout-maksupalvelun kautta. Valitse siis oikea maksuvaihtoehto.

Tervetuloa MaPSilaiseksi!