Varusmiespalvelusta suorittavalla pelaajalla on mahdollisuus anoa tällä lomakkeella 20% varusmiesalennusta seuramaksusta.

Varusmiesalennus myönnetään varusmiespalveluksen ajalta, eli jos palvelusaika on esim. 8.1.-3.7., alennus myönnetään tammi-heinäkuun ajaksi.

Varusmiespalveluksen päättymisajankohta tulee ilmoittaa toiminnanjohtajalle sähköpostitse, WhatsApp- tai tekstiviestinä, kun varusmiespalveluksen kesto on selvillä.
Mikäli samassa perheessä useampi lapsi pelaa Maskun Palloseurassa, on nuoremman lapsen / nuorimpien lasten seuramaksuista mahdollista anoa 15% sisaralennus.

Huom! Anomus on tehtävä vuosittain, eikä alennusta myönnetä takautuvasti!
Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan sekä pelaajan huoltajien toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta ja pelaajan huoltajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toiminnanjohtaja.
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Maskun Palloseura ry:n tietosuojaselosteeseen ja laskutusehtoihin.
Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi valmennukseen tai joukkueenjohtajaan! Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille (ei koske aloittavaa ikäluokkaa = 2017-syntyneet).

Joukkueet (suluissa syntymävuosi)

T2015
T2016

Liity MaPSin jäseneksi!

Huom! Uudet pelaajat EIVÄT ilmoittaudu tällä lomakkeella, vaan uuden pelaajan ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://www.maskunpalloseura.fi/lomakkeet/3289/ilmoittaudu-mukaan-toimintaan

Pelaajien jäsenmaksu sisältyy pelaajan seuramaksuun ja toimihenkilöistä johtokunnan vahvistamat valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat ja rahastonhoitajat ovat automaattisesti MaPS:n jäseniä.

Muut toimihenkilöt, pelaajien vanhemmat ja muut maskulaisen jalkapallon tukemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseníksi. Liittymällä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan!

Halutessasi liittyä jäseneksi, täytä jäsentietolomake klikkaamalla alta "siirry vastaamaan". Jäsenmaksu maksetaan lomakkeen täytön yhteydessä checkout-maksupalvelun kautta. Valitse siis oikea maksuvaihtoehto.

Tervetuloa MaPSilaiseksi!

Kun pelaaja lopettaa seurassa, tulee hänen/huoltajan ilmoittaa asiasta omalle joukkueenjohtajalleen. Lisäksi pelaajan/huoltajan tulee ilmoittaa kirjallisesti lopettamispäätöksestään seuralle tällä lomakkeella. Lopettavalta tai toiseen seuraan siirtyvältä pelaajalta laskutetaan vielä maksut sen kuun osalta, jolloin lopettamisilmoitus on tullut seuralle.

Lomakkeen täyttämällä vahvistaa oman eroamisensa seurasta, jolloin toiminnanjohtaja saa laskutusta varten tiedon tarkasta lopettamispäivästä. Samalla saamme seurana tietoa siitä, miksi pelaaja on lopettanut ja voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Siksi rehellinen palaute toiminnastamme on meille ensiarvoisen tärkeää, etenkin jos jokin on mennyt pieleen. Toisaalta myös positiivinen palaute auttaa näkemään mitä on tehty erityisen hyvin.

Tämä kysely on siis tarkoitettu pelaajille ja heidän vanhemmilleen, jotka syystä tai toisesta jäävät pois MaPS:n toiminnasta. Haluamme selvittää lopettamisen syitä, jotta voimme parantaa toimintaamme. Perustelethan siis vastauksesi mahdollisimman tarkasti!

Kyselyn vastaukset käsitellään anonyyminä luottamuksellisesti johtokunnassa. Mikäli kuitenkin haluat, että sinuun ollaan yhteyksissä kyselyn tiimoilta, jätä yhteydenottopyyntö alimpaan, "muut terveiset" -kohtaan.