Kärkikamppailusta täydet pisteet
Julkaistu: 25.08.2021 22.20

Naisten edustusjoukkue kohtasi keskiviikkona Maskutalolla sarjan kärkipaikoista taistelevan PiPS:n.

Ensimmäinen puoliaika sujui kotijoukkueen hallinnassa, eikä PiPS päässyt juurikaan hyökkäämään.

Puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen 3-0 johdossa kun Viivi Lehtonen aloitti maalinteon pilkulta ja Eveliina Heinonen viimeisteli kaksi upeaa osumaa.

Toisen puoliajan alkuun sattui todella synkkä hetki kun vierasjoukkue teki nopeaan tahtiin kolme maalia tasoittaen pelin liian helponlaisesti.

Tästä sisuuntuneena MaPS vaihtoi isompaa vaihdetta silmään ja loppu olikin taas kotijoukkueen hallintaa. Viivi teki vielä toisella puoliajalla kolme maalia lisää ja Eve yhden. Kikka viimeisteli vielä loppuun yhden ja näin ollen pisteet jäivät Maskuun!

Lopputuloksena siis 8-3 kotivoitto.