Maali-iloittelua Somerolla…
Julkaistu: 07.08.2021 21.31

Naisten edustusjoukkue kävi lauantaina Somerolla hakemassa selvääkin selvemmällä erolla kolme pistettä. Ottelu päättyi 0-11 MaPSin voittoon.

Ensimmäisen puoliajan alku oli vierasjoukkueelle haastava, ja SoVo sai ”yllättävän” paljon vapareita ja jopa rankkarin ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana. Näistä kuitenkin selvittiin ilman takaiskuja. Puoliajan lopulla saatiin pallo kahteen otteeseen maaliin, ja tauolle siirryttiin 0-2 johdossa.

Toisella puoliajalla kentällä ei käytännössä ollut kuin yksi joukkue, kun MaPS teki lähestulkoon mitä halusi. Lopputulos 0-11, ei jätä juuri varaa selityksille.

Ottelun nostot;

Krista Laine, apina pois selästä ja vielä aika komealla tavalla, kuusi maalia ????????????????????????

Eveliina Heinonen, maalipaikkoja varmaan kymmeneen maaliin, tänään kuitenkin tuloksena hattutemppu ????????????

Katja Hyrkkänen, osoitus siitä, että ”vähän vartuneempikin” pelaaja voi vielä kehittyä huimasti. Tänään tuloksena kaksi maalia, ja molemmat juuri niin kuin valmennus on pyytänyt/ohjeistanut. Lisäbonus varmasti upeimmista tuuletuksista sitten -95 Jutilan pumpputuuletuksen ????????

Viivi Lehtonen ja Olivia Oikarinen, keskikenttä sumppuun, Viiviltä maalisyöttö Kikan viiteen maaliin ja ainakin kahteen Even. Olivia pelasi kauden ensimmäisen pelin naisissa ja oli huikea, monta hienoa haastoa, ja maalikin oli enemmän kuin lähellä????

Tervetuloa kannustamaan MaPS Naiset voittoon 15.8. Klo 14.00 Maskutalolle, kun vastaan asettuu TuPy.