MaPS - Ilves/2  6 - 2

Masku, Taponketo N

Jalkapallopäivää juhlittiin Maskussa A-Poikien voitolla!

Maskun Taponkedon nurmella, Suomen Jalkapallopäivän kohokohtana, saatiin nauttia A-junioreiden pelistä, kun pisteistä kamppailtiin Ilves 2 kanssa.

Kamppailu alkoi täysin kotijoukkueen hallinnassa ja ensimmäisen puoliajan jälkeen lukemat olivat 3-0 kotijoukkueen hyväksi. Ensimmäisen puoliajan maaleista vastasi 29min kohdalla Mico Laaksonen, 41min kohdalla Miko Malekshahi ja 45+2min kohdalla Miika Laaksonen.
Toisella puoliajalla 53min kohdalla Jasu Rautasalo täräytti lukemat jo 4-0 ja maskulaisten voitto alkoi näyttää varmalta.
Jykevän etumatkan takia maskulaisten ote alkoi livetä ja Ilves sai pelistä kiinni. 84min kohdalla peli olikin jo 4-2 ja pieni paniikki alkoi näkyä maskulaisten pelissä. Vastustajan selkäranka saatiin kuitenkin katkaistua loppuminuuteilla kun 86min kohdalla Leonardo Hanna painoi MaPSin viidennen maalin ja kuudes maali ajassa 89min oli Valtteri Salmen käsialaa.

Näin loppulukemin 6-2 kaikki kolme pistettä jäivät Maskuun ja tämän turvin A-juniorit jatkavat kevätkauden viimeiseen otteluun kärkisijalla 3 pisteen päässä toisena olevasta FC Kirkkonummesta.