TPV - MaPS   1 - 2

Tampere, Lamminpään Urheilukenttä N

A-Pojat varmisti SM-karsintapaikan!

Viimeistä kevätkauden peliä päästiin pelaamaan hellekelissä Tampereella TPV:n vieraissa.

Ensimmäinen puoliaika oli Mapsin hallintaa ja jo viidennellä peliminuutilla vierasjoukkue pääsi 0-1 johtoasemaan kulmapotkusta, kun jälleen kerran joukkueen pääpeli spesialisti Adrian "ilmatilan herra" Pozo Hernandez pamautti pallon maaliin. Muita maininnanarvoisia tapahtumia ei ensimmäiselle puoliajalle tullut ja täten Maskulaiset pääsivät johtoasemassa tauolle.
Toisella puoliajalla kotijoukkue TPV otti peliä haltuun ja pieni hermostuminen pääsi Maskulaisten peliin. 74 min kohdalla kotijoukkue tasoitti vaparimaalilla pelin 1-1. Kuitenkin tästä noustiin ja viimeinen vartti pelattiin jälleen TPV:n päässä. 80 min kohdalla painostus oli liiaksi TPV:lle ja Valtteri Salmi pääsi pamauttamaan pallon alakulmaan, tilanne 1-2.

Tähän tulokseen peli myös päättyi ja täten MaPS A-junnut varmistivat SM-karsintapaikan.