MaPS Nappula-Akatemia ilmoittautuminen

Esitaitokoulu on nyt MaPS Nappula-Akatemia!

Maskun Palloseura tarjoaa maksullista lisäharjoitusta innokkaimmille pelaajille. Aiemmin Esitaitokoulu-nimellä tunnettu ryhmä on nyt MaPS Nappula-Akatemia. Nappula-Akatemia on tarkoitettu 2010-syntyneille aktiivisille pelaajille, jotka kaipaavat lisäharjoitusta omien treenien lisäksi.

Nappula-Akatemiaa vetää Harri Karvinen.

Mukaan ilmoittautuvilla pelaajilla tulee olla riittävä perustaitotaso ja motivaatio. Nappula-Akatemiapelaajan tulee olla ensisijaisesti aktiivinen omien harjoitusten suhteen ja tietenkin esimerkillinen harjoittelija. Nappula-Akatemian treenit eivät siis korvaa oman joukkueen harjoituksia!

Nappula-Akatemiaan otetaan mukaan maksimissaan n. 25 pelaajaa ja se pidetään viikoittain lauantaisin 1.12.2018 - 30.3.2019 klo 10.00-11.00 (HUOM! ei 22.12., 29.12., 5.1., 16.2. eikä 23.2.) Taponkedon hallissa.

Paikalla tulee olla 15min ennen vuoron alkua, valmiina alkulämmittelyyn.

Halli- ja valmennuskulujen vuoksi Nappula-Akatemiasta peritään 40€ osallistumismaksu / pelaaja (laskutetaan joulukuun aikana).

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella!

Pelaajan nimi
Joukkue