Kysely harrastustoiminnan vaikuttavuudesta
Maskun Palloseura ryJulkaistu: 30.08.2023 11.27

Kysely harrastustoiminnan vaikuttavuudesta

Me-säätiö ja Maskun Palloseura selvittävät harrastustoiminnan vaikuttavuutta!

Harrastustoiminnalla on valtava potentiaali edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ehkäistä syrjäytymistä. Seurallemme on tärkeää mahdollistaa tasavertaiset harrastusmahdollisuudet harrastajien lähtökohdista riippumatta sekä tarjota harrastajille turvallinen, kokonaisvaltaisesti hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Ryhdymme innolla yhdessä lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävän Me-säätiön ja Jopoxin kanssa selvittämään harrastustoiminnan alueellista vaikuttavuutta!

Harrastajamme, tai alle 13-vuotiaiden harrastajien perheet, pääsevät itse raportoimaan toiminnan vaikuttavuudesta perheen taustatietoihin ja harrastajan hyvinvointiin liittyvien kyselyiden kautta. Harrastajamme saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaiselle jäsentililleen Jopoxissa syyskuun aikana. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia. Vastaamalla voimme kehittää harrastustoimintaa tukemaan harrastajien hyvinvointia entistäkin paremmin.

Suuri kiitos avustasi!

Sporttista syyskautta toivoo,

Maskun Palloseura ry

Miksi?

Meille Maskun Palloseurassa on tärkeää, että harrastustoiminta tavoittaa laajasti erilaisia perheitä. Kysymme harrastajan hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä selvittääksemme harrastustoiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia tarkastellaan vain koontitasolla. Vastausaikaa on 24.9. asti.

Kuka?

Maskun Palloseura ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävä Me-säätiö ovat käynnistäneet projektin, jossa selvitetään harrastustoiminnan tavoittavuutta ja positiivista vaikutusta harrastajien hyvinvointiin. Me-säätiö vastaa mittaamisteknologian lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa Maskun Palloseuralle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.