T10 tyttöjen turnaus Ruskolla 13.6
Julkaistu: 15.06.2021 10.36

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kun iloinen porukkamme suuntasi kohti Ruskoa 13.6. Vastaan kesän toisessa ja samalla ’kevätkauden’ viimeisessä turnauksessa asettuivat KaaPo, FC RP ja KSF. Ruskon kentällä kiusasi valtavan kylmä tuuli ja valitettavasti vaihtopenkin viltitkin olivat jääneet kotiin ja niiden sijaan mukaan oli pakattu lähinnä viilennystarvikkeita. Tytöt painoivat kuitenkin täysillä ja kylmä tuulikin siinä unohtui -kaikilta muilta paitsi huollolta, joka joutui pukemaan päällensä pelaajien ylimääräisiä takkeja ja pelisukkia.

Ensimmäinen peli oli tasaisen tiukkaa vääntöä, maskulaiset väänsivät hienosti ja verkot soivat KaaPon päässä kahteen otteeseen. KaaPo rankaisi yhdellä, mutta voitto jäi kuitenkin meidän plakkariin lukemin 2-1.

Toisessa pelissä vastaan asettui isäntäjoukkue FC RP. Tämä peli oli maskulaiaten suvereenia dominointia. Loppulukemat taululla 1-8.

Viimeisen otteluun vastaan asettui jo etukäteen hyväksi vastukseksi tiedetty KSF. Peli oli koko ajan todella tasainen, virheisiin ei ollut varaa. Kemiöläiset pääsivät kuitenkin yllättämään ylärimasta maaliin kimmonneella vedolla jo heti pelin ensimmäisellä puoliajalla. Maskulaiset onnistuivat kuitenkin tasoittamaan pelin. Lähes varma tasuri kuitenkin menetettiin, kun KSF viime minuuteilla upotti toistamiseen pallon maaliin melkoisen maalinedushässäkän keskeltä. Lukemat siis 2-1 kemiöläisille.

Tytöt ovat kehittyneet viime kaudesta valtavasti. Palloa kuljetetaan, harhautellaan ja syötetään ihan eri malliin kuin vuosi sitten. Tästä on oikein hyvä lähteä rakentamaan syyskautta ja tulevia turnauksia.