MaPS - HooGee/EsPa YJ  0 - 2

Taponketo N

A-poikien ykkösjoukkueen kotipelin pisteet lähtivät Espooseen

Maskun Palloseuran ykkösjoukkueen neljäs kotipeli pelattiin HooGee/EsPa YJ:tä vastaan.
Kotijoukkue aloitti ottelun unisissa tunnelmissa ja vierasjoukkueella oli mahdollisuus tehdä jopa 3 maalia ensimmäisen 10 min aikana. MaPSin onneksi tolpat, sekä maalivahti Juuso Raunion torjunnat pitivät tilanteen 0-0. Kuitenkin 20 min kohdalla vastustaja sai pallon maskulaisten verkkoon. Maskulaisille maali oli selkeä herätys ja ensimmäisen puoliajan viimeinen 20 min oli maskulaisten hallintaa. Tästä huolimatta tauolle siirryttiin tilanteessa 0-1.
Toisen puoliajan alku jatkui maskun hallinnassa, mutta MaPS ei vain saanut palloa maaliin. Vuerasjoukkue sai viimeisen 30 min aikana tehtyä vielä 2 maalia ja peli päättyi lopulta 0-3 lukemiin.