T07-08, T15 Ykkönen

MaPS YJ2 - Pallo-Iirot/FC Rauma YJ   1 - 0

Taponketo TN

T15 Ykkösessä komea kauden avaus

T15 Ykkösen sarjassa takana nyt kaksi ottelua ja 6 pistettä. Komea kauden alku. Ensimmäinen ottelu pelattiin vieraissa Salpaa vastaan. Ennakkoon jännittävät tunnelmat, että mitenköhän homma lähtee käyntiin. Yksi treenipeli alla ja viimehetken sairastumisia melkoisesti. Mutta hyvinhän se sujui.

Maalihanat aukesivat jo muutaman peliminuutin jälkeen ja kentällä nähtiin hyvää joukkuepeliä. Oli myös hienoa huomata, että tyttöjen kunto riitti yhdellä vaihturilla loistavasti koko 80 peliminuuttia. Maaleja tehtailtiin useamman pelurin toimesta, Suvi, Hertta, Elli, Hilja ja Moona maali per peluri sekä hattutemput Veeralle ja Annille. Puolustus toimi myös loistavasti eikä maalissa pelanneelle Fionalle juuri jäänyt torjuttavaa. Pelin loppunumerot 2-11 ja 3 pistettä mukana kotimatkalle.

Ensimmäisessä kotipelissä vastaan tulivat Pallo-Iirot/FC Rauma YJ. Nyt olimme päässeet liikkeelle isommalla kokoonpanolla ja hyvä niin. Peli oli kovaa taistelua loppuvihellykseen saakka. Ensimmäinen puoliaika jäi maalittomaksi. Tosin hetken jo ehdittiin innostua Emmin komeasti vedosta, mutta tilanne tuomittiin käsivirheen vuoksi vastustajalle vapariksi. Toisella puoliajalla laitettiin lisää tempoa peliin ja avausmaalia lähdettiin tosissaan hakemaan. Paikkoja oli useampaankin osumaan, mutta 60 peliminuutilla Suvin veto boxin ulkopuolelta upposi ylärimaa hipoen maalin perukoille. Vastustaja ei tästä luovuttanut, vaan loppuun asti kamppailtiin ja puolustus joutui venymään tosissaan. Ja niin se upeasti tekikin, lopputulos 1-0.

Seuraava ottelu pelataan ensi sunnuntaina 22.5. Tampere Unitedin vieraina.

Tilastot

1 - 0

Pallo-Iirot/FC Rauma YJ
(0-0)
60'MaaliSillgren Suvi