T07-08, T13 I karsinta

PIF - MaPS

Parainen Aktia Arena KHT

T13 Ykkösen karsintaottelu PIF - MaPS

Ensi kesän T13 Ykkösen karsintaottelu ( ent. Alueliiga) PIF vs MaPS pelattiin marraskuun komeassa kelissä, +2 astetta ja sade piiskasi vaakasuoraan. Mutta hei, rakkaudesta lajiin ja toki olosuhteet molemmille joukkueille samat. Maskun tytöt lähtivat peliin hyvällä latauksella ja taistelutahto kunnossa. Minuutin kohdalla nähtiin MaPSn avausmaali ja kohta perään toinen maali. Puoliajalle mentäessä MaPS johti jo 0-4. PIF:n tytöt eivät silti luovuttaneet taisteluaan ja onnistuivat saamaan muutaman tiukan hyökkäyksen. Maskun maaliin ei kuitenkaan palloa saatu ja ottelun päätösvihellyksen kohdalla numerot 0-8. Kolme pistettä matkasi tyttöjen mukana Maskuun.

Karsintalohkossa vastaan tulevat vielä KaaPo, TPS ja SalPa. Näistä viidestä joukkueesta kolme parasta menee suoraan Ykköseen ja neljäs karsii paikastaan Satakunnan lohkonelosen kanssa. Yhteensä siis seitsemälle Länsi-Suomen joukkueelle paikka Ykköseen luvassa.