PiPS/T06-08 - MaPS

Paikalle viimeistään klo 18.15

Hallitie 1, 21500 Kaarina

Piirisarjan T12 Liigan Mestarijoukkue

Piirisarjan T12 Liigan voittaja ratkesi torstai-illassa Piikkiössä, kun MaPS kohtasi PiPSn tytöt. Lähtötilanne oli jännittävä. Edeltävässä ottelussa MaPS oli hävinnyt tiukan pelin TPS:lle 1-2 ja TPS nousi sarjakärkeen tasapistein keskinäisen otteluvoiton turvin. Molemmilla joukkueilla oli yksi ottelu vielä pelattavana. PIF onnistui kuitenkin pelaamaan TPS:n kanssa tasurin ja Maskulle avautui tilaisuus nousta voitolla takaisin sarjakärjeen ja ottaa mestaruus. Peliin lähdettiin hyvällä asenteella ja yhteishengellä ja palloa liikutettiin hyvillä syötöillä vastustajan päädyssä. Puoliajalle mentiin 0-2 johdossa. Toisella puoliajalla maalihanat aukesivat kunnolla ja loppunumerot 0-7 kertovat ottelun kulun varsin suoraan. Selitettävää ei jäänyt, Masku otti ansaitun mestaruuden. Iso kiitos kaikille tytöille hienosta kesästä ja syksystä - meillä on aivan mahtava joukkue. Iso kiitos myös Nette, Siiri ja Aino avusta kesän aikana, olette huippuja!