Seurakehitystilaisuus 8.6.2019

Maskun Palloseuran johtokunta on keväällä 2019 perustanut "Visio 2025" -työryhmän, jonka yhtenä päätehtävänä on luoda seuralle urheilulliset tavoitteet.

Järjestämme lauantaina 8.6. kaikille valmentajille, joukkueenjohtajille ja huoltajille avoimen keskustelu- ja kehitystilaisuuden, jossa käymme läpi ajatuksia ja visioita seuran toiminnan kehittämisestä ja toiminnan laadun parantamisesta, erityisesti pelaajakehityksen näkökulmasta.

Tilaisuus alkaa Maskutalolla (Seurantalontie 2, Masku) klo 16.00. Virallisen osuuden jälkeen siirrymme illansuussa Saunaparonin tiloihin (Maskuntie 248, Masku) nauttimaan löylyistä ja virvokkeista. Oma pyyhe mukaan!

Tilaisuuteen saapuvat omia ajatuksiaan jakamaan myös Länsi-Suomen piirin valmennuskoulutuspäällikkö Ari Kervinen ja tyttövalmennuksen kehittäjä Leo Tommila.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viim. 6.6.

Osallistujan nimi
Joukkue
Rooli joukkueessa
Sähköpostiosoite
Muuta huomioitavaa (ruoka-aineallergiat ym.)

Syötä vieressä näkyvät numerot

Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.