Esittely
Ottelutilastot
MaPS MaPS - TPS
2020 - T04-06 - T15 Ykkönen
Klo 13:00 Masku Taponketo KHT
25
Hei

4-5 tappio TPS:lle, mutta viihdyttävää ja hyvännäköistä futista!


Seuraava peli edessä jo tämän viikon keskiviikkona (RaiFU – MaPS, Kerttulan KHT, 29.7. klo 19:30), joten koitanpas tällä kertaa pitää kertomukset lyhyehkönä...;)

Ennakkoasetelma peliin oli taas pelaajille ja valmennukselle jotenkin äärimmäisen kutkuttava! Oltiin laitettu pakkaa sekaisin vaihtamalla monen pelaajan pelipaikkaa; osittain muutaman pelaajan puuttumisen vuoksi, mutta suurelta osin myös siksi, että haluttiin pelaajien kokevan ja näkevän oikeasti sen, mitä on olla toisenlaisen ”tontin” hoitajana. Treeneissä tätä on jo usein harjoiteltu, koska yksilön monipuolisuus ja pelikäsityksen kehittyminen on meille tärkeä osa-alue. Kun keskitytään esim tukipelaamiseen, niin pidämme äärimmäisen tehokkaana opetustapana sitä, että pelaaja pistetään kokemaan tilanteita toisen pelipaikan kautta. Esimerkiksi niin, että vaikkapa hyökkääjä joutuukin esim. laitapakin roolissa huomaamaan, että kuinka tärkeää on tarjota laitapakille syöttösuuntia pelinavauksessa jne.

Tätä olisi tietenkin voinut ajatella niin, että näitä koittaisi esim. treenipelissä tms, mutta väitämme, että yksikään pelaaja ei kykene pistämään silloin tekemistä samalle tasolle kuin oikeassa pelissä.

Tasainen vastus tarkoittaa usein hienoa peliä ja näillä lisämausteilla saatiin kyllä todella hieno ja tapahtumarikas peli aikaan! Jokikinen kerta lähdetään voittamaan, mutta tappio ei tosiaankaan vienyt yöunia.

Niin kuin tulos kertoo, pelissä mentiin paljon päästä päähän ja peli oli tosiaankin jännittävää ja viihdyttävää! MaPSin kannalta ajatellen onnistuttiin nyt eritoten puolustuksen ohjaamisessa, pallottoman liikkeessä ja 1vs1 kamppailuissa. Skarpattavaa jäi esimerkiksi hyökkäysten määrätietoisuudessa ja yhtäjaksoisen kovan temmon ylläpidossa.

Erityisnostot:

Fiona Stenij (07) – Ensimmäinen kerta T15 porukassa pelaamassa, täydet minuutit ja upeaa puolustustyötä ja eritoten ykköspallojen hoitamista!

Toppariparin työskentely – Viivi Lehtosen äänenkäyttö ja Olivia Oikarinen huima nopeus!

Siiri Loukonen (TAAS......) ihastutti jälleen tekemisen lujuudella, juoksujen määrällä, haastojen tehokkuudella ja vaikka millä! HUH! Kova kehitys menossa! Ramona Jylhän ja Siirin yhteistyö hienoa katsottavaa!

Jenny Suonpää – komeita haastoja kovalla itseluottamuksella! Huimia harppauksia!

Kaikki tekisi taas mieli mainita, mutta jätetään ensi peliin taas lisää ”rivejä”...;) Hienoa joukkuepeliä joka tapauksessa!

Maalintekijöinä pelissä Helmiina Malka x 2,Suvi Sillgren (08) ja Jenny Suonpää!

Raisioon ei ole pitkä matka, tulkaa keskiviikkona paikan päälle kannustamaan :)!

/ T04-06 Valmennus

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
MaPS 4 - 5
(2-3)
14' Maali Malka Helmiina

20' Maali Aalto Oona

27' Maali Kisonen Elise

30' Maali Kisonen Elise

33' Maali Malka Helmiina

53' Maali Oikarinen Olivia

58' Maali Suonpää Jenny

59' Maali Al Sheik Kazal Hadir

70' Maali Kisonen Elise
Lisää uutisia
Maskun Palloseura ry
Kategoriat