LOHJA CUP 21.8.2021
Julkaistu: 21.08.2021 20.55

LOHJA CUP 21.8.2021

MaPS t12 kävi pienellä porukalla pelaamassa Lohjalla, ehkäpä kesän viimeisen turnauksen. Lähdimme Maskusta kohti Lohjaa 8.00, sillä ensimmäinen peli alkoi 10.30. Matkalla satoi sekä paistoi eli vaihtelevaa säätä jo aamulla, ja jatkui läpi päivän.

1.peli MaPS – FC Wild (Kirkkonummi)
Ensimmäinen peli saatiin pelata lämpimässä auringon paisteessa ja voitto taputeltiin taskuun lukemin 8-0. Kokoonpanossa oli mukana kahdeksan tyttöä ja ensimmäisessä pelissä maalin onnistui tekemään heistä kuusi eli aika hyvä avaus turnaukselle. Ja oma päämme pysyi puhtaana, tämäkin hyvä avaus päivälle.

2.peli MaPS – HPS (Helsinki)
Toinen peli pelattiin aivan päinvastaisessa säässä kuin aamun eka. Vettä tuli heti alusta alkaen, ja sitä tuli ihan kunnolla. Hyvä että eteen nähtiin, mutta se ei meidän tyttöjä haitannut. Tästä pelistä voitto 6-0, vaikka tilanteita oli kyllä useampikin, mutta kova sade ja liukas pallo sekä alusta tekivät tehtävänsä. Hyvä peli ja hyvä mieli!

3.peli FC Honka Tiikerit (Espoo) – MaPS
Kolmannen pelin alettua sää olosuhteet olivat vaihtuneet ja pelattiin jälleen pouta säässä. Tämä peli oli täynnä tiukkoja vääntöjä ja peli päättyi tasan 2-2. Lopputulos olisi voinut olla maalikkaampi, mutta meidän tytöt ”hukkasivat” jopa kymmeniä paikkoja, sillä pallo pomppi ja liukui useampaan otteeseen vain hieman ohi maalin. Viimeistely pääsi unohtumaan, mutta parempi tasapeli kuin häviö näin hyvästä väännöstä.

4.peli FC SauPa (Saukkola) – MaPS
Neljäs peli pelattiin paahtavassa auringon paisteessa, mutta nurmi oli toki vielä märkä ja pallo liukas. Tässä pelissä tempo oli jotenkin todella hidas molemmilla joukkueilla. Johtuiko sitten jo pitkästä päivästä vai kurnivasta mahasta, sillä syömään ei kunnolla ehtinyt, kun pelit olivat tunnin välein. Hienosti tytöt kuitenkin pelasivat tämänkin pelin ja saatiin voitto 2-0.

Pelien jälkeen oli turnauksen järjestäjän puolesta saatujen mitalien jako ja pokaalin nosto. Siinä kohtaan ei enää juuri alkanut vesisadekaan haitannut meitä. Hieno turnaus kaiken kaikkiaan ja lopulta kahdeksasta mukana olleesta pelaajasta seitsemän pääsi tekemään vähintään yhden maalin ja muutamat sitten useampiakin. Hienoa peliä siis jokaiselta niin hyökkäykseltä, puolustukselta kuin maalivahdeiltammekin. Oli iloa huomata, miten pelasimme joukkueena, ja syöttöjä jaeltiin tasaisesti jokaiselle. Turnauksessa ei pelattu erikseen jatkopelejä, mutta oman lohkomme voitimme. Epävirallinen sijoituksemme oli 2/ 15.
Eli ”hopeaa” Maskuun!

Ellet vielä seuraa meitä niin nyt klikkailemaan:
https://www.instagram.com/maps_t12/