Takaisin voittojen tielle!
Julkaistu: 25.07.2021 21.11

Naisten edustus palasi voittojen tielle tänään Maskutalolla pelatussa MaPS-MuSa 2 ottelussa.

Ottelu alkoi MaPS:n hallinnassa, eikä MuSa tahtonut päästä pois omalta kenttäpuoliskoltaan, kotijoukkueen prässin toimiessa loistavasti. Ottelun alkuminuuteilla koettiin kuitenkin myös pelottavia hetkiä, kun kotijoukkueen Emma Vuorio loukkasi vaarattoman näköisessä tilanteessa polvensa ja joutui jättämään pelin kesken. Käytännössä heti kun peli jatkui (13min), pääsi Viivi Lehtonen ampumaan reilusta kolmestakymmenestä metristä, ja veto upposikin vastustamattomasti vierasjoukkueen maalin yläkulmaan.

Tästä neljän minuutin päästä kauden maalitilinsä avasi myös Suvi Mikkonen, myös upealla vedolla noin kahdestakymmenstäviidestä metristä. Ensimmäisellä puoliajalla MuSa ei juurikaan päässyt MaPS:n päähän hyökkäämään, eikä Veera Heleniuksen tarvinnut juurikaan peliin puuttua. 37.minuutin kohdalla Suvi teki vielä toisen maalin ja puoliajalle siirryttiin MaPS:n 3-0 johdossa.

Toisella puoliajalla MuSa pääsi jo vähän paremmin peliin mukaan, eikä MaPS jaksanut prässätä kuumassa kelissä enää täydellä teholla. Tällä kertaa onnikin oli kotijoukkueen puolella, kun MuSa sai pariin otteeseen pallon jo maaliviivalle asti, muttei kuitenkaan viivan yli. MaPS:lla oli paikkoja lisätä johtoaan useampaankin otteeseen, mutta tänään pelin tulokseksi jäi 3-0 kotivoitto.

Pelin nostot;

- Suvi Mikkonen, ensimmäinen peli MaPS:ssa keskikentän keskellä, täydet 90 minuuttia loistavaa duunia, palkintona kaksi maalia!

- Taistelu kuumassa kelissä todella vähillä vaihtopelaajilla! Jokainen nainen antoi itsestään kaiken ja tulos sen mukainen!

- Viivi Lehtonen, neljään peliin neljä maalia!

- Puolustuslinja, Jenna, Maija, Iida, Ouna ja Julia pitivät linjan koossa läpi koko pelin esimerkillisesti!

Neljän pelin jälkeen MaPS on sarjataulukossa toisena, kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Kausi jatkuu Somerolla lauantaina 7.8. klo 15.00. Seuraava kotipeli on sunnuntaina 15.8. klo 14.00. Tervetuloa kannustamaan!