Avausottelusta kolme pistettä!
Julkaistu: 12.06.2021 19.09

Naisten edustus aloitti kauden tänään Maskutalon nurmella Peimari United:a vastaan. Ennen ottelua oli aistittavissa juuri oikeanlaista jännitystä, ja ottelu sujuikin vahvasti MaPS:n ehdoilla. Kauden avausmaalia ei tarvinnut kauaa odotella, kun Viivi Lehtonen upotti pallon Peimarin maalin alakulmaan. Ottelu eteni MaPS:n painostaessa, ja vastustaja joutui kovan paineen alla purkamaan palloa hätäisesti pois. Toisen puoliajan puolessa välissä Krista "Kikka" Laine kaadettiin rankkarialueella, ja pallo asetettiin pilkulle. Kikka upotti pallon maalivahdin kautta maaliin.

Vielä ennen puoliaikaa Peimari pääsi kaventamaan 2-1:een, kun MaPS puolustus nukahti hetkellisesti. Toinen puoliaika jatkui samoissa asetelmissa, MaPSin painostaessa ja Peimarin puolustaessa. 3-1 maalin teki Riina Reunasen upeasta syötöstä Eveliina Heinonen. 4-1 maalin syntyi taas pilkulta kun Kikka kaadettiin jälleen maalintekotilanteessa. Pallon maaliin toimitti toistamiseen Viivi. Peimari onnistui vielä kaventamaan 4-2:een toisen nukahduksen tuloksena. Viimeinen maali 5-2:een syntyi Kikan kaukolaukauksesta.