MaPS T10 hopeaa Kaarina-Turnauksessa!
Julkaistu: 02.08.2021 21.33

MaPS T10 hopeaa Kaarina-Turnauksessa!

T-10 uudisti hopeansa Kaarinaturnauksessa

Lauantaina aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta heti aamusta, kun MaPS T10 aloitti urakkansa Kaarinaturnauksessa. Pienen kesätauon jäljiltä joukkue vaikutti olevan oikein hyvässä vireessä. Ekassa pelissä vastaan asettui vanha tuttumme Kaapo. Tällä kertaa tytöt prässäsivät alusta asti ja tulosta rupesi heti tulemaan. Särssi maalasi kahdesti ja Salminen hattarin arvoisesti. Neean selän takana taasen oli tyystin hiljaista. Peli meille siis 0-5. Toisessa matsissa vastaan asettui Nice-futis Porista. Maalihanat pysyivät auki tässäkin pelissä ja porilaisten päässä verkot soi 5 kertaa. Jossain välissä saivat yhden maalin tuikattua, mutta peli meille 1-5. Pehmeet touhuu. Päivän viimeisessä ottelussa vastassa oli SHA:stakin tuttu Honka Espoossa. Matsi oli selvästi päivän tiukin. Honka painoi ensimmäisen kudin Nean selän taakse suorasta vaparista maalin edustalta. 0-1 tappioasemista kuitenkin noustiin hienoon 2-1 voittoon. Jännitys oli koko pelin ajan kovaa myös katsomon puolella, jossa äänekäs äitijoukkio sai ’pahaa silmää’ sivummalle vetäytyneiltä iseiltä.

Sunnuntain välieriin lähdettiin sateisessa kelissä. Aamun ekaan peliin vastaan asettui jälleen porilaisia. Karhu-futis kaadettiin ’vain’ 2-0, peli nimittäin pyöri koko ajan vastustajan päässä ja paikkoja oli rutkasti. Toiseen peliin saatiin jo aurinkokin esiin ja vastaan asettui tutut Kisurit Turusta. Eka puoliaika oli yllättävän tasaista vääntöä. Tokalla puoliajalla kisaveikkojen selkäranka kuitenkin katkesi ja Masku onnistui kolmesti. Finaaliin lähdettiin siis tappioitta.

Finaali käytiin varsinaisena paikalliskamppailuna, kun vastaan asettui myös tappiottoman turnauksen siihen saakka pelannut rakas naapurimme Raifu. Matsi oli todella tiukka ja kovia otteita nähtiin puolin ja toisin. Lumi kaadettiin pahannäköisesti maalin edustalla, mutta pilli ei soinut ja rankkari jäi saamatta. Paikkoja oli pitkin peliä, mutta vedot ei tänään lähteneet toivotulla tavalla. Raifu voitti kaksinkamppailuissa ja onnistui maalaamaan kahdesti vieden turnauksen voiton nimiinsä.

Hopee ei oo häpee ja mitalin kirkastaminen siirtyi kesään 2022.

Hieno turnaus tytöiltä!

Maininnat:

Fiia, turnauksen tsemppari-palkittu, 8 tehtyä maalia ja aina reipas meninki!

Enni, vääntäjien vääntäjä laittoi jälleen kropan likoon 100%:sti

Roosa, huikea kestävyys, ei luovuta koskaan

Diana, upeita purkupalloja tiukoista tilanteista

Lumi, harhautusmestari

Sofia, mahtava tilanteiden rakentaja

Peppi-Lotta, hienoja pallonriistoja ja keskittymistä

Sara, rohkeaa pelaamista ja hereillä oloa erityisesti maalilla

Nea, huikeita torjuntoja ja avauksia

Kiira, varmaa puolustamista ja hienoja nousuja

Minea, hienoja syöttöjä ja pelinlukua

Matilda, puolustuksen kovaotteinen lukko

Nelli, kovaotteinen työmyyrä, huikea banaanipotkumaali

Valmennus: Ossi, Tero & Jakke

Huolto: Mona&Kari