Seurasi on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa!

Kumppanuus tarjoaa jäsenille seuraavat edut:

• Kokeneiden asiantuntijoiden tuki joukkueille urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa
  • Mahdollisuus saada kaikki terveyspalvelut, ensiavusta kuntoutukseen, samasta paikasta
  • Selkeän toimintamallin tapaturmatilanteissa, soita 010 414 00
  • Apua vakuutusasioissa ja Mehiläisen toimivan yhteistyön vakuutusyhtiöiden kanssa
  • Yhteistyöstä bonusta rekisteröityneiden jäsenten palveluiden käytön mukaan Urheilu Mehiläisen palvelut tarjoaa sopimuslääkäriasema Mehiläinen NEOJoukahaisenkatu 6, 20520 Turku
    Mehiläinen NEO:n suora ajanvaraus 010 414 4888Mehiläisen keskitetty ajanvaraus:
    OmaMehiläinen -sovelluksella, www.mehilainen.fi/ajanvaraus tai 010 414 00 Lue lisää Urheilu Mehiläisestä: www.urheilumehilainen.fiYhteistyöstä bonusta seuralleJokaisen seuran jäsenen tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää markkinointibonusta seuran kassaan. Markkinointi-bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä.
    Markkinointibonuksen keräämiseksi seuran jäsenien ja heidän perheenjäsentensä tulee rekisteröityä Mehiläisen Urheilunettiin!Rekisteröitymisen teet helposti:
  1. Kirjaudu Mehiläisen URHEILUNETTI –sivuille osoitteessahttps://service1.mehilainen.fi/urheilunetti/
  2. Valitse oma seurasi valikosta
  3. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
  4. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen” -kohdasta

Huomioithan, että voit olla rekisteröityneenä vain yhden seuran jäsenenä kerrallaan. Uusi rekisteröityminen korvaa mahdollisen aikaisemman rekisteröitymisen. Jäsenlista tarkistetaan vuosittain seuran puolesta, joten kertakirjautuminen riittää.