EPS - MaPS MaPS   4 - 2

Kivenlahti TN

A-poikien viimeisen vieraspelin pisteet Espooseen

Kauden toiseksi viimeinen peli pelattiin vieraissa EPSiä vastaan.
Toisin kuin aiemmissa peleissä MaPS aloitti vahvasti ja peli oli täysin vierasjoukkueen hallussa. Maalinteossa kuitenkin oli pienoisia ongelmia, sillä kotijoukkue EPS puolusti omaa 16 aluetta 10 miehen voimin.
Maalihanat aukesivat vasta 33min kohdalla kun Lauri Eloluoto sai pallon pienessä tilassa pilkun kohdilla ja viiden EPS pelaajan ympäröimänä. Tarkka sijoitus alakulmaan kuitenkin toi Maskulaisille avausmaalin.
Ensimmäinen puoliaika loppui hirvittävällä tavalla kun 40min kohdalla vastustajien kaaripalloa vastaan tullut MaPSin maalivahti törmäsi EPSin pelaajaan ja loukkasi itseään pahasti. Tästä alkoi 5 minuutin musta hetki, jonka aikana kotijoukkue rokotti kahdesti.

Toisella puoliajalla peli jatkui samaan tapaan. 80% pallo oli vierasjoukkueen hallussa ja kotijoukkue pelasi Mourinhon pelitapavan tapaista bussi puolustusta, johon lähes kaikki Maskun hyökkäykset pysähtyivät. Tämän lisäksi, kun MaPS pääsi sahaamaan puolustuksen auki ja hyville tonteille päästiin, palloa ei saatu reppuun.
Toisen puoliajan ainut vierasjoukkueen maali syntyi Miko Malekhashin hankkimasta rankkaripotkusta, jonka Lauri Eloluoto laukoi varmasti sisään. Kotijoukkue vei kuitenkin tälläkin puoliajalla pidemmän korren tehden 2 maalia ja peli loppui lukemiin 4-2.