MaPS MaPS - HooGee/EsPa YJ  2 - 3

Taponketo TN

A-poikien kauden viimeinen peli oli tasaista vääntöä

Kauden viimeinen peli jouduttiin siirtämään kotinurmelta 30m päähän viereiselle KHT:lle. Vastaan asettui tällä kertaa HooGee/EsPa yj.
Heti alussa uusi alusta loi ongelmia, sillä pallo pomppi Maskualisten jaloissa pahasti. Kuitenkin ensimmäisen 10 min jälkeen peli alkoi sujua ja 17 min kohdalla MaPSin junioriosaston luottopelaaja Juuso Raunio painoi pallon takakulmaan ja tilanne maskulaisille 1-0. Johtotilanteessa ei kuitenkaan kauaa tahkottu, sillä vierasjoukkue tasoitti tilanteen 18 min kohdalla.
Tästä tuli myös ottelun teema. Seuraavaa osumaa ei myöskään tarvinnut odottaa kauaa, sillä 25 min kohdalla MaPS otti taas johtoaseman Frans-Oscar Kankkusen osumalla, tilanne 2-1. Teeman mukaisesti heti maalin jälkeen Maskulaisten keskittyminen herpaantui ja 28 min kohdalla vierasjoukkue oli taas saanut ottelun tasoihin. Muita maaleja ensimmäisellä puoliajalla ei nähty.

Toisella puoliajalla ottelu jatkui samaan tapaan. Tasaista vääntöä ja puolittaisia paikkoja kummallakin joukkueella. Kuitenkin 77 min kohdalla vierasjoukkue pääsi rikkomaan Maskun puolustusmuurin ja ensimmäistä kertaa ottelussa MaPS oli häviöllä 2-3. Viimeinen 10 min tahkottiin täysin yhtä päätä kun Maskulaiset pyrkivät tasoittamaan ottelun, mutta maalia ei saatu, joten kauden viimeinen ottelu päättyi 2-3 ja pisteet lähtivät Espooseen.