A-pojat, P20 Ykkönen

MaPS MaPS - NoPS  0 - 3

Taponketo N

A-pojilla kauden ensimmäinen tappio kotipelissä

Tämänviikkoinen ottelu päästiin pelaamaan Maskussa kauniissa säässä. Vastaan asettui sarjan kakkospaikalla oleva NoPS.

Peli aloitettiin taas väsyneissä merkeissä ja vastustaja pääsi maalinteon makuun jo kolmannella minuutilla. Unisuus jatkui noin 20 min asti ja vastustaja käytti tämän MaPSin pimeän alun loisteliaasti hyväkseen, sillä kun peliä oli pelattu 17 min tilanne oli jo 0-3. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin myös punainen kortti kun kotijoukkueen keskikenttäpelaaja Lenni Lahtivuori turhautui ja hänet passitettiin suihkuun.

Toisella puoliajalla MaPS pääsi peliin kiinni ja hallitsi palloa, vaikka pelasi alivoimalla. Myös maalipaikoille päästiin, mutta maalia ei kuitenkaan saatu aikaan ja valmennukselle jää paljon pohdittavaa, miten saada peli kulkemaan ensimmäisestä minuutist lähtien, sillä huonot pelien alut ovat olleen koko kauden MaPSin päänvaivana.