A-pojat, P20 Kakkonen

LiePa - MaPS 2   2 - 3

Viertola TN

Kakkosjoukkue pääsi voiton makuun Liedossa

MaPSin 2-joukkueen neljäs ottelu pelattiin Liedon Palloa vastaan Liedossa kuumassa kesäkelissä.
Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue MaPS hallitsi peliä, mutta kotijoukkueen kivikova puolustus pysäytti maskulaisten suurimmat maalintekopaikat. Ensimmäinen maali nähtiin 5 min kohdalla, kun vierasjoukkueen Niilo Lehtonen sai pallon kotijoukkueen verkkoon ja maskulaiset siirtyivät 0-1 johtoon. Lieto vastasi 23 min kohdalla ja tauolle päästiin 1-1 tilanteessa.
Toinen puoliaika alkoi maskulaisten maalijuhlalla kun Aleksi Palokangas teki 1-2 johto-osuman 47 min kohdalla ja heti toisen osuman 48 min kohdalla ja yhtäkkiä MaPS oli 1-3 johdossa. 75 min kohdalla Lieto kavensi 2-3. LiePa sai vielä 88 min kohdalla rangaistuspotkun, jonka MaPSin maalivahti Juuso Raunio torjui loisteliaasti ja maskulaiset lähtivät kotimatkalle voitto taskussaan.