MaPS YJ - NoPS  4 - 3

Masku Taponketo nurmi

MaPS B-pojat voittoon syyskierroksen ekassa pelissä!

Syyskierroksen eka peli pienessä vesisateessa Taponkedolla tarjosi tuttuun tapaan värikkäitä tapahtumia ja jännitystä…

MaPS aloitti pelin kuin kesälomalta palaava poikalauma, ei huolen häivää, eikä ajatusta joukkuepelistä. Vuoron perään jokainen yritti selvitä tilanteista yksinään, eikä palloa saatu liikkeelle. Vastustaja liikutti palloa tehokkaasti ja voitti kaksinkamppailut.

Vastustaja onnistui maalinteossa kahdesti ekalla puoliajalla ja MaPS yritti vain suoriutua jotenkuten tauolle.

Tauolla valmennus kertoi lyhyesti, miltä peli näyttää ja että se ei saa jatkua toisella puolikkalla. Pelaajat jätettiin koppiin keskenään, jolloin loukkaantuneena oleva kapteeni Miko päätti mennä juttelemaan pelaajille vastuusta ja esimerkin voimasta.

Taitaa kapteenilla olla myös puhelahjoja, koska toiselle puolikkaalle kentälle astui ihan eri joukkue. Pallo liikkui nopeammin, hyökkäyksiä luotiin eri variaatioilla ja maalipaikkoja alkoi syntyä!

Kymmenen minuutin tehokas jakso ja peli oli MaPSille 3-2, maalintekijöinä Kankku, Vade ja Veeti. Ottelu oli saanut uuden käänteen ja tilanteita luotiin tasaisesti molempiin päihin. Vastustaja onnistui 77. minuutilla tasoittamaan pelin 3-3, mutta 2 minuuttia myöhemmin Kankku kaadettiin boxissa ja Miksu upotti pilkun, joka jäi voittomaaliksi.

Erityismaininta tänään loistavilla reaktiotorjunnoilla MaPSia pystyssä pitäneelle Miskalle!!