Esittely
Ottelutilastot
MaPS YJ - LTU
2018 - A-pojat - A ykkönen
Klo 13:00 Masku Taponketo nurmi
30
Syy

P20 Ykkösen viiimeinen pelikierros sunnuntaina 30.9.


Palloliiton P20 Ykkösen pelit huipentuvat sunnuntaina pelattavaan viimeiseen sarjakierrokseen. Maskun Palloseura kohtaa viimeisessä pelissään Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) joukkueen.

Ottelun panos on kaikille selvä. Voitto takaa maskulaisille vähintään neljännen sijan sarjataulukossa, ja mahdollistaa paikan SM -karsintaan kaudelle 2019. Mahdollisuudet ovat vielä isommat, sillä myös "podium" paikka on omissa käsissä. Kävi sunnuntain pelissä kuinka tahansa ovat A-junnut jo nyt tehneet maskulaista jalkapallohistoriaa. Sarjapaikan säilyttäminen koko kauden P20 Ykkösessä, ja sen varmistaminen seuraavalle kaudelle on teko joka on yllättänyt monet kentänlaidalla.

Maskun Palloseura YJ - LTU sunnuntaina 30.9. kello 13:00. Tervetuloa kannustamaan Taponkedon nurmella pelattavaan otteluun Masku voittoon. Buffetin pitää -04 joukkue.

Maskun Palloseura P20 Ykkösen B-lohkon kolmas


Maskun Palloseuran A-junnujen kauden viimeisestä pelistä muodostui todellinen maali-iloittelu. Lukemat 17-1 ovat karua luettavaa, mutta kaikki kunnia vastustajalle LTU:lle, joka osasi nauttia omista onnistumisista loppuun asti.

Niin nauttivat myös maskulaiset. Voiton myötä varmistui historiallinen podium-paikka kolmantena Palloliiton P20 Ykkösen sarjan B-lohkossa. Ottelun jälkeen vastuuvalmentaja Rami Laaksonen piti saavutuksesta huolimatta "pokerinaaman" ja kommentoi peliä ja kulunutta kautta. "Vielä vuosi sitten olimme siinä tilanteessa, että koko joukkueen saaminen tälle kaudelle oli arvoitus. Työtä tehtiin useampi kuukausi, että saatiin joukkue kasaan. Lopulta nimilistassa on ollut yli 35 nimeä ja silti lähes poikkeuksetta jokaiseen peliin on saatu soitella pelaajia paikalle. Onneksi A-junnujen rinkiä on kauden aikana voitu täydentää niin B-junnujen kuin myös Maskun edustuksen A-ikäisillä pelaajilla. Tämä on ollut juuri sitä Maskun Palloseuran nuorten pelaajien kehitystarinaa tukevaa toimintaa mihin seurassamme on pyritty ja pitää jatkossakin pyrkiä. Lisäksi yhteistyö Liedon Pallon ja VG-62 kanssa on vahvistanut joukkueen pelaajarakennetta P20-Ykkösen tason vaatimusten mukaiseksi."

Valmentaja Rami Laaksonen toimii A-junnujen valmennuksen lisäksi Maskun Palloseuran valmennuspäällikkönä, ja jatkaa analysointia. "Täytyy myöntää, että tänään ottelun loppuvihellys tuntui hyvältä. Kausi on ollut raskas, mutta tätä joukkuetta on ollut ilo viedä eteenpäin. Haasteet ovat niitä joita valmentaja kaipaa, naurahtaa Laaksonen ja jatkaa; Joukkueen perusrunko on pelannut vuosia yhdessä, ja jokainen uusi pelaaja on kotiutunut helposti joukkueeseen. Pelaajien yhteishenki on ollut se mikä tätä joukkuetta on viennyt eteenpäin. On myös sanottava, että meillä on ollut upea tiimi joukkueen taustalla."

Maskun Palloseuran A-junnujen valmennuksesta vastasi kuluvalla kaudella Rami Laaksonen ja Petri Heimola. Joukkueen huoltajana toimi Kari "Karra" Järvinen, rahastonhoitajana Teppo Noopila ja joukkueenjohtajana Kari Ahonen hyvänä apunaan Kalle Saarinen. Maskun palloseura YJ P20 joukkee kiittää Liedon Palloa, VG-62:ta, yhteistyökumppaneita ja erityisesti kaikkia kannustajia kuluneesta kaudesta.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
YJ 17 - 1
(5 - 0)
2' Maali Snapir Benjamin

21' Maali Snapir Benjamin

30' Maali Pitkänen Lassi

35' Varoitus Saarinen Mikko

39' Maali Leppiniemi Antti

45' Maali Nieminen Antti

50' Maali Lehtovaara Vili

60' Maali Nieminen Antti

61' Maali Nieminen Antti

65' Maali Nimi

66' Maali Nieminen Antti

68' Maali Nimi

69' Maali Nimi

71' Maali Pitkänen Lassi

73' Maali Soini Niko

77' Maali Nimi

86' Maali Marttila Juha

87' Maali Aaltonen Eemil

88' Maali Pakarinen Matias
Lisää uutisia
Maskun Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kyselytutkimus
Kategoriat