A-pojat, A ykkönen

MaPS YJ - P-Iirot/YJ  7 - 0

Masku Taponketo nurmi

A-junnut 7-0 kotivoittoon

Maskun A-junnut järjesti maalikarkelot Taponkedon nurmella Rauman Pallo-Iiroja vastaan. Palloliiton P20 Ykkösen peli oli täysin Maskun hallintaa. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin kaksi maalia, joista vastasi Matias Pakarinen. Toinen puoliaika alkoi Lassi Pitkäsen hienolla maalilla. Useita maalipaikkoja ottelussa rakentanut Samuli Mikkonen pääsi maalien makuun 57 ja 59 minuutin kohdilla. Masku teki kolme vaihtoa 70 minuutin pelin jälkeen. Tuoreet jalat toivat vielä lisää vauhtia Maskun peliin. Maalinteosta pääsivät nauttimaan vaihtopelaajat Lauri Hirvonen ja Jere Rantanen.

Lopputulos 7-0 lämmitti perinteisessä kesäsäässä käydyn pelin jälkeen Maskun valmentajia Rami Laaksosta ja Petri Heimolaa.

Tilastot

7 - 0

P-Iirot/YJ
(2-0)
9'MaaliPakarinen Matias
42'MaaliPakarinen Matias