Valmentajakoulutus aloittaville ohjaajille 25.4.2019

Valmentajakoulutus uusille ohjaajille (tai ohjaajaksi ryhtymistä harkitseville) torstaina 25.4. klo 18.30 alkaen Hemmingin koulun luokkassa nro 205. Koulutus kestää n. 2 tuntia.

Kaikkien uusien ohjaajien tulee osallistua kurssille, mikäli ei ole aiemmin vastaavaa kurssia käynyt.

Kurssille ovat tervetulleita myös C- ja sitä vanhemmat juniorit, jotka ovat kiinnostuneita valmentajan-/ohjaajan tehtävistä (esim. futiskouluissa, PerheFutiksessa tai nappulaliigajoukkueissa).

Mukaan kurssille tarvitaan muistiinpanovälineet ja reipasta mieltä! Koulutus on MaPS:n ohjaajille / valmentajille maksuton.

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä alla oleva ilmoittautumiskaavake viim. 24.4.!!!

Osallistujan nimi
Joukkue
Sähköposti
Sähköposti uudelleen
Seura
Tallentamalla tämän lomakkeen suostun tällä lomakkeella kerättävien henkilötietojen rekisteröintiin ja hyväksyn Maskun Palloseura ry:n tietosuojaselosteen.

Syötä vieressä näkyvät numerot

Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.