MaPS-Akatemia ilmoittautuminen

Taito- ja kykykoulut ovat nyt MaPS-Akatemia!

Maskun Palloseura tarjoaa maksullista lisäharjoitusta innokkaimmille pelaajille. Aiemmin Taito- ja kykykoulu-nimillä tunnetut ryhmät ovat nyt MaPS-Akatemia. Akatemia on tarkoitettu 2009-2006 -syntyneille aktiivisille pelaajille, jotka kaipaavat lisäharjoitusta omien treenien lisäksi.

MaPS-Akatemiaa vetävät Olli Larkela, Marko Onnela ja Antti Tuominen.

Mukaan ilmoittautuvilla pelaajilla tulee olla riittävä perustaitotaso ja motivaatio. Akatemiapelaajan tulee olla ensisijaisesti aktiivinen omien harjoitusten suhteen ja tietenkin esimerkillinen harjoittelija. Akatemian treenit eivät siis korvaa oman joukkueen harjoituksia!

Akatemiaan otetaan mukaan maksimissaan n. 30 pelaajaa ja se pidetään viikoittain lauantaisin 1.12.2018 - 30.3.2019 klo 11.00-12.00 (HUOM! ei 22.12., 29.12., 5.1., 16.2. eikä 23.2.) Taponkedon hallissa.

Paikalla tulee olla 15min ennen vuoron alkua, valmiina alkulämmittelyyn.

Halli- ja valmennuskulujen vuoksi Akatemiasta peritään 50€ osallistumismaksu / pelaaja (laskutetaan joulukuun aikana).

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella!

Pelaajan nimi
Joukkue