6
ELO
20.00
T04-06, T18 Kolmonen

FC HAKA - MaPS   

VALKEAKOSKI SAHARA TN

5-0 tappio Valkeakoskella..

T18 voitti kevätkauden kaikki pelit ja nosti siten joukkueen jo syksyksi T18 2.divariin. Ensimmäistä peliä lähdettiin viime perjantaina pelaamaan Valkeakoskelle ja lukema pelistä oli tyly; 5-0.

Treenikohteet ovat selkeät, mutta vaikkakin lukema päätyi noinkin rumaksi - valmennus arvosti joukkueen pallollista pelaamista ja pelirohkeutta erittäin paljon! Pidettiin palloa, kuljetettiin rohkeasti, edettiin kimpassa maata pitkin, vaihdettiin keskustan kautta puolta ja jopa osattiin odottaa murtautumishetkiä. Eipä ole dataa ottelusta tarjolla, mutta uskaltaisin sanoa, että pallonhallinnan puolesta oltiin jopa vahvempia.

Lukemaa on turha silti puolustella, koska virheitäkin todella tehtiin ja vastustaja käytti paikat hyvin hyödykseen! Pelinavaus tökki ja reagointi oli hidasta.

On upeaa nähdä, että sarjatason nousu oikeasti haastaa enemmän. Enää ei puolusteta pitkillä palloilla pelaavia joukkueita vastaan pelkkien nopeiden toppareiden avulla vaan oikeasti reagointi tilanteenmuutoksiin täytyy saada nopeutumaan ja koko joukkueen täytyy tietää, millä lailla saamme vastustajan etenemisen blokattua ja pallon riistettyä takaisin.

Sunnuntaina päästään kotikentällä pelaamaan taas! Sitä odotellessa, nostetaan kuitenkin positiiviset jutut pelistä esiin!

- Bussireissu (vaikkakin maskien kanssa, mutta kyllä se reissaaaminen on vaan kimpassa aina mukavampaa!)

- Vaikka toisella puolikkaalla oltiin jo reipppaasti häviöllä - joukkue haki maalipaikkoja jatkuvasti - hyvällä innolla ja asenteella!

- Puolustajien rohkeat kuljetukset/nousut (eritoten Olppi ja Mimmi)

- Iinan periksiantamattomuus! Pallonmenetyksen jälkeen täydet juoksut ja yritys riistää pallo takaisin!

- Ainon, Jennyn ja Viivin kova maalintekoahneus pelin loppuun saakka!

- Even pelaaminen laiturina! Riistot etupuolelta sekä hyvät rytminmuutokset haastoissa!

Nähdään Taponkedolla Sunnuntaina klo 14!
Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista