B-pojat, P17 Kakkonen

ÅIFK - MaPS YJ   3 - 3

Parkki TN

ÅIFK - MaPS

MaPS B-poikien sarjakauden avaus helteisellä Parkin kentällä oli odotetun vaikea. Vastustaja ÅIFK tuli pelin alkuun ihan erilaisella ryminällä, kuin mihin oli harjoituspeleissä totuttu. Ensimmäiset minuutit oli melko rikkonaista peliä molemmilta joukkueilta ja vapareita jaettiin keskikentällä.

10. minuutin kohdalla MaPS sai sivuvaparin hyvältä etäisyydeltä, jonka Late laittoi vasurillaan liikkeelle ja Adi puski komeasti maaliin 0-1! Pelin edetessä MaPS alkoi saada peliään koko ajan parempaan kuosiin, mutta virheitä sattui edelleen liian paljon. Yhdestä tällaisesta pääsi ÅIFK tasoittamaan 18.minuutilla 1-1.
MaPS ei tästä lannistunut, vaan 4 minuuttia myöhemmin Kankku laukoi tilanteeksi 1-2.
Puoliajan jälkeen sama kaava toistui, kun 52. minuutilla ÅIFK tasoitti pelin 2-2, mutta jo seuraavaalla minuutilla MaPS meni uudelleen johtoon 2-3 Vaden maalilla.
Pelin lopussa ÅIFK sai luotua useita vaarallisia tilanteita ja tolpat kolisivat useasti. Yhdestä näistä tilanteista se pystyi tasoittamaan pelin loppulukemiin 3-3. Tulos kuvastaa aika lailla ottelun tapahtumia.