T07-08, T13 Ykkönen

TPS T07 - MaPS

Kupittaa 5 KHT A

T13 Ykkösessä TPS nurin 2-3

Kupittaalla taisteltiin tänään loistava ottelu. Tepsin kohtaamisessa on aina mukana erityinen lataus, niin myös nyt. Parin päivän takainen viime minuutilla hävitty ottelu KaaPoa vastaan oli pyyhitty pois mielistä ja katseet tiukasti tässä hetkessä.
Peli lähti hyvin käyntiin, pallo liikkui taitavasti ja syötöt menivät nyt kohdilleen. Masku pääsi jo kahden maalin johtoon, mutta vastustaja sai kurottua pelin tasoihin ennen puoliaikaa. Päät eivät silti painuneet, vaan toiselle puoliajalle lähdettiin taistelemaan. Valmennuksen taikasanat toimivat ja peli pyöri vastustajan päädyssä. Kaksinkamppailut voitettiin, vetoja tuli ja hyvää vääntöä. Ja yksi maali, mikä tärkeintä. Lopputulos 2-3 Maskulle ansaitusti.