MaPS B - LTU/LiePa YJ
Julkaistu: 09.08.2020 00.00

Lauantai-iltapäivän kotipeli helteisellä taponkedolla osoittautui ennakkoasetelmista poiketen hankalaksi puurtamiseksi.

MaPS B ei saanut oikein missään vaiheessa normaalia hyvätempoista peliä aikaiseksi, vaan palloa yritettiin kuskata yhden miehen voimin tuloksetta.Maalipaikkoja toki saatiin luotua, mutta ratkaisut jäivät pääsääntöisesti vaisuiksi tai osuimme maalipuihin.

Vastustaja pelasi pääsääntöisesti pitkää palloa ja löysi useasti itsensä paitsiosta. Se kuitenkin aloitti maalinteon 26. minuutilla, kun Maps sähläsi omassa päässä...(0-1)

Mapsin peli parani aika ajoin ja se pystyi luomaan monipuolisempia hyökkäyksiä sekä puolusti varmasti.
Palkinto tästä tuli 39. minuutilla, kun MaPS saalisti hyvän hyökkäyksen jälkitilanteesta itselleen pilkun, jonka Miksu upotti upeasti vasempaan alakulmaan. (1-1)

Minuutilla 80+3 luulimme pelin ratkenneen, kun maalinedushässäkän päätteeksi Miksu painoi pallon maalin perukoille toistamiseen ja Maps 2-1 johtoon.

Mutta pelin ratkaisu kuvastaa hyvin illan tapahtumia; Mapsin ylivoimahyökkäyksen huonon ratkaisun jälkeen mentiin oman pään kulmaan, josta vastustaja onnistuu yllättämään maalilla koko illan hyvin pelanneen Miskan juuri ennen loppuvihellystä.(2-2)

Nyt tämä peli unholaan, sunnuntaina reenataan ja tiistaina vieraspeli Ruskolla, eteenpäin!