A-pojat, A ykkönen

MaPS YJ - TPV  2 - 3

Masku Taponketo nurmi

Lähellä, mutta niin kaukana!

Taponkedon nurmi on korkattu. Kiitos kenttämestari HK, pilkunpaikatkin tarkastusmitattauksen mukaan paikallaan, vaikka toisin epäiltiin! Sitten itse päivän peliin. Postimies Heininen yllätti TPV:n koko joukkueen vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen ja Masku siirtyi johtoon. Johtomaalin jälkeen peli kulki tasaisesti, kunnes 23 minuutin jälkeen TPV tasoitti pelin. Reilu 40 minuutin jälkeen nähtiin Naantalin lahja Maskulaiselle jalkapalloilulle, kun Samuli Mikkonen purjehti läpi vastustajan puolustuksen, sekä veskarin ja 2-1 johtomaali oli siinä.

Toinen puoliaika oli ajoittain TPV:n selvää hallintaa, mutta jälleen kerran hyvin pelannut maalivahti "Keke" Aaltonen piti Maskun johtoaseman. Hyvin taistellut Masku antautui vasta 81 minuutin pelin jälkeen ja peli oli tasan. Viimeiset minuutit muistuttivat Suomi-Ruotsi jääkiekkopeliä, jossa aina onnekkain ja (taitavin) tekee viimeisen ratkaisun. Niin tässäkin pelissä. Tampereen Aleksi Sainio tuikkasi pallon Maskun maaliin 89 minuutilla. "Päivän ottelu oli hyvä taistelu Maskun Palloseuran pelaajilta, mutta pisteet lähtivät ansaitusti Tampereelle", kommentoi peliä Maskun valmentaja Petri Heimola.