MaPS M2 - Vaikeuksien kautta voitosta voittoon
Julkaistu: 28.06.2018 00.00

MaPS M2 - Vaikeuksien kautta voitosta voittoon

Joulukuussa 2017 koottiin M2 runkoa kasaan viime kauden rippeistä ja muutamasta edelliskausilla mukana olleista pelureista. Tammikuussa 2018 aloitettiin treenit n. 12-14 pelaajan ringillä. Puhe oli tällöin, että "jos vähemmän kun 8 pelaajaa ilmottautuu treeneihin ni ei mennä". Kertaakaan ei tarvinnut tämän takia perua.

Ensimmäinen saunailta huidottiin tammikuun lopussa 9 pelaajan voimin. Tällöin päätettiin, että "ilmottaudutaan sarjaan, kai me muutama jätkä jostain saadaan ja junnuilta pyydetään lainaa jos jäädään vajaaksi". Ekat treenimatsit pelattiin helmi-maaliskuussa n. 11-13 jätkän rosterilla. Tällöin myös heti ensimmäiset loukkaantumiset (polvi, aivotärähdys) ja rinki senkuin ohenee. Näytöt kuitenkin jo tuolloin sen verran lupaavia, että henki ja usko porukkaan vaan kasvoi ja niin myös rosteri. Sana kiertää ja kaveriporukka kasvaa.

Kylmästä alkukeväästä on nyt jo aikaa, treenejä on jo huhtikuusta asti treenattu 16-22 pelaajan voimin, yhtäkään peliä ei ole hävitty ja treenipelit mukaanlukien (yht. 12 ottelua) tilillä on nyt 10 voittoa ja 2 tasapeliä. Sarjapeleistä 8 voittoa, 1 tasapeli ja maaliero 31-7. Perjantaina 29.6. saunotaan ansaitusti hienon kevätkierroksen päätöstä.

Joukkueen sisällä on koko kevään ollut hieno asenne sekä treenaamiseen että pelaamiseen. Ennen kauden alkua sovitut pelisäännöt toimintatavoista ja porukan vastuusta toistensa harrastamisen mahdollistamiseen ja joukkuehengen ylläpitämiseen on tässä joukkueessa otettu hienosti haltuun. Vaikka kutosen tasolla (vielä) pelataankin niin M2 porukan asenteessa omaan tekemiseen olisi varmasti ammennettavaa monelle muullekin porukalle. Tämä näkyy ansaitusti myös tuloksissa.

M2 kiittää kaikkia katsomosta ja somesta käsin joukkuetta kannattaneita hienosta ja ennen kaikkea hauskasta keväästä, ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tukijoukkoihin myös syksyn tiukkaan rypistykseen! Erityiskiitokset myös suuressa roolissa tuloksen kannalta olleille vierailijoille: Joni Posti (MV, ed.), Ville Seppänen (MV, ed.), Toni Järvinen (konkari, ed.), Lauri Lehto (puolustaja, ed), Mikael Salmela (MV, a-jun), Roni Lindeman (puol./laituri, a-jun) ja Rene Ahonen (MV, a-jun). Toivottavasti yhteistyöstä saadaan nauttia myös syksyllä!

M2 kuittaa ja kumartaa! Hyvää kesää kaikille ja kentillä nähdään!

Seuran uusimmat