A-pojat, P20 Ykkönen

MaPS - HooGee/EsPa YJ  3 - 1

Masku, Taponketo TN

A-pojille voitto kotipelissä!

Su 7.5 Maskun Taponkedolla kauniissa kevätkelissä Mapsin A poikia vastaan asettui sarjan toisella sijalla oleva HooGee/EsPa YJ.
Vierasjoukkue aloitti ottelun kovalla temmolla eikä päästänyt kotijoukkuetta helpolla. Kova prässi, sekä maskun pelaajien tarkka merkkaaminen loi MaPSille päänvaivaa pelinavauksessa. Tämä painostus oli liikaa Maskulle kun 26min kohdalla vierasjoukkue sai maalihanan auki. Tämä selkeästi herätti maskulaiset ja ensimmäisen erän loppupuoli tahkottiin todella tasaväkisesti, mutta Mapsin epäonneksi tauolle siirryttiin 0-1 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi täydellisellä maskulaisten hallinnallaa. Valmennuskin alkoi penkillä pohtia, mitä pojat olivat kopissa keskustelleet valmennuksen poistuttua, sillä joukkue oli kuin uudelleen syntynyt. Toista puoliaikaa ei ehtinyt kulua kokonaista minuuttiakaan kun Maskun messi Frans Kankkunen pujotteli ohi viidestä HooGeen pelaajasta ja viimeisteli pallon taka-alakulmaan. Seuraava osuma saatiin 63min kohdalla ja oli maskulaisten nuorimman Juuso Raunion käsialaa, kun sivuvaparista laitettu keskityspallo jatkettiin takatolpalle ja Juuso pääsi puttaamaan pallon tyhjiin. Vain muutama minuutti tämän jälkeen, 66min kohdalla, Maskun messi täräytti pallon toistamiseen verkkoon.
Lopussa tuli myös huonoja uutisia maskulaisille sillä 70min kohdalla keskikentän raataja Jasu Rautasalo sai toisen keltaisen kortin ja hänet lähetettiin punaisella suihkuun. Tämä ei kuitenkaan kauheasti Mapsia haitannut sillä viimeisen 20 aikana vastustaja ei saanut laukaustakaan kohti maalia joten peli päättyi lopulta MaPSin 3-1 voittoon.