Pöxyt - MaPS MaPS   2 - 0

Laaksolahti TN

A-pojille syyskauden ensimmäinen tappio

Tämänkertainen A-juniorien ottelu pelattiin Espoossa Pöxyjä vastaan.

Pelin ensimmäiset 30 min olivat täysin Maskun hallintaa ja paikoillekkin päästiin kolme tai neljä kertaa, mutta palloa ei saatu millään maaliin. Ensimmäisen puoliajan lopulla vanha lausahdus "jos itse et tee, niin vastustaja rokottaa" kävi toteen kun juuri ennen loppuvihellystä kotijoukkue Pöxyt saivat vapaapotkun 20m kohdilta. Tästä tulleen laukauksen Maskulaisten maalivahti Eero Äijö torjui yläkulmasta, mutta riparitilanteeseen ehti ensin Pöxyjen pelaaja ja tauolle siirryttiin 1-0 tappiotilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi täysin samalla tavalla kuin ensimmäinen, eli täysin MaPSin hallinnassa ja nyt päästiin vielä paremmille paikoille, mutta kotijoukkueen maalivahti piti Pöxyjä pystyssä. Tälläkin kertaa kun omista ei saada sisään niin kotijoukkue rankaisi 60min kohdalla 2-0. Tämä tulos jäi myös lopputulokseksi.

Kotimatkalle lähdettiin siis huonoin mielin, sillä tämä oli syyskauden ensimmäinen tappio, mutta seuraavaan otteluun Taponkedolle la 10.9 TamFua vastaan on varmasti luvassa tästä ottelusta ärsyyntynyt MaPS.