Drop Out -kysely

Maskun Palloseura haluaa kehittää toimintaansa jatkuvasti parempaan suuntaan. Siksi rehellinen palaute toiminnastamme on meille ensiarvoisen tärkeää, etenkin jos jokin on mennyt pieleen. Toisaalta myös positiivinen palaute auttaa näkemään mitä on tehty erityisen hyvin.

Tämä kysely on tarkoitettu pelaajille ja heidän vanhemmilleen, jotka syystä tai toisesta jäävät pois MaPS:n toiminnasta. Haluamme selvittää lopettamisen syitä, jotta voimme parantaa toimintaamme. Perustelethan siis vastauksesi mahdollisimman tarkasti!

Kysely suoritetaan täysin anonyymisti ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti johtokunnassa. Mikäli kuitenkin haluat, että sinuun ollaan yhteyksissä kyselyn tiimoilta, jätä yhteystietosi alimpaan, "muut terveiset" -kohtaan.

Joukkue
Kauanko olet ollut joukkueen toiminnassa mukana
Lopettamisen syy (voit valita useamman)

Lopettamisen muu syy / tarkennus lopettamisen syylle